O'RISING ARCKEZELÉSEK

25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső tényező befolyásolja nap mint nap. A környezeti szennyeződés, a túlzott napozás, helytelen táplálkozás és életmód együttesen felelősek az oxidatív stressz, és következményeként a sejtekben kialakuló szabad gyökök felszaporodásáért. Az elmúlt évek folyamán a biotechnológiai kutatások ígéretes megoldásokat találtak az öregedési folyamatok lassítására a feszesebb és ragyogóbb arcbőr érdekében. Az O’Rising Skin Care hyaluronsavas termékcsalád a modern tudomány vívmányait kedvelő hölgyek számára nyújt megoldást, hogy természetes módon ápolják arcbőrüket, és megelőzzék a környezeti ártalmak károsító hatását.

PERFECTING SERUM FILLER 50 ml

Hyaluronsavas ráncfeltöltő szérum

A legmodernebb biokutatások eredményezték. Különböző molekulasúlyú hyaluronsavak alkotják, ami ragyogóbb, fiatalabb, és feszesebb arcbőrt eredményez. Fitoextrakt tartalmának köszönhetően antioxidáns, és protektív hatású a napozás okozta öregedés ellen.

REPAIR ACTIVE GLOBAL ANTI-AGING CARE 50 ml

Bőrfiatalító és feszesítő arckrém

A legújabb biotechnológiai kutatások eredménye. Aktív hatóanyag részecskéi segítenek megelőzni és szabályozni a bőröregedést, és csökkentve a kialakult ráncok mélységeit simábbá teszi az arcbőrt.

PHYTOESSENTIAL DROPS GENTLE CLEANSING 250 ml

Felszíni és mélyhámtisztító fitoesszencia

Természetes bőrbarát hatóanyagai finom tisztítást és smink eltávolítást eredményeznek, miközben megőrzi a bőr érzékeny pH értékét.

REVITALIZING EYE CONTOUR FLUID 15 ml

Szemkörnyék kisimító fluid

Különleges hatóanyagai segítenek hidratálni és élettelibben tartani a szem környéki érzékeny bőrt. A ráncok és kisebb dehidratációs bőrhibák befolyásolják a tekintetünk ragyogását. Segít megelőzni a szem alatti táskákat, duzzanatokat.