FODRÁSZAT

A szem a lélek tükre, a haj az egészségé!

A genetika nagyba befolyásolja mennyire erős a hajunk, hamar zsírosodik-e, vagy inkább a korpával kell-e küzdenünk napi szinten. Egyik állapotba sem szabad beletörődni, mert mindig van megoldás. Az elmúlt húsz évben a hajgyógyászat fejlődött annyit, hogy könnyedén megtaláljuk a megfelelő praktikát a fennálló problémák kezelésére. Munkám során, a Reform Beautyban, ezeket az eredményeket a BBcos, valamint a Rising termékeivel valósítom meg.

Szolgáltatásaim igyekszem folyamatosan bővíteni, hogy minden igényt ki tudjak elégíteni. Az állandó oktatásoknak, képzéseknek köszönhetően mindig napra készen várom vendégeim. Igény szerint kérdéseikkel bármikor megkereshetnek, és szakszerű tanácsban részesülhetnek, akár az aktuális trendekkel, hajgyógyászattal, otthoni praktikákkal és a BBCos, vagy a Rising termékekkel kapcsolatban.

HIDROLIZÁLT KERATINOS TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉS ÉS HAJFELTÖLTÉS

Kezelhető, dús sima hajat szeretnél? Göndör, kócos a hajad?
Eleged van a hajvasalásból, amitől csak még szárazabb és töredezik a hajad?

A BBCOS Hidrolizált Keratinos Hajkiegyenesítő és Hajfeltöltő a megoldás, melynek alkalmazása során mikromolekuláris keratint juttatnak a hajba, az eredmény pedig sima, egyenes egészségesen fénylő és dús haj 3-4 hónapon át.

A kezelés minden hajtípusra alkalmazható, függetlenül attól, hogy festett, melírozott, dauerolt vagy már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A kezelés csak négy, egyszerűen alkalmazható lépésből áll!